Aita HAC1 kork 1,22m

Hinta:  145.08 Eur (117 Eur alv 0%)  Lisää keräilylistaan


Huom! Hinta on per metri 48,-, moduli 2,44m = 117,-

Ajaton vanhan ajan puola-aita HAC1 joka taloon !

HAC1 aita perinteinen suora tekee sinun pihasta turvallinen sekä kotieläimille että lapsille. HAC1 aitamalli on vanhan ajan puola-aita. Edullinen, huoleton  aita joka sopii lähes joka OK-/RT-/PT talolle uusi tai vanhempi talo. Helppo asentaa ohjeiden mukaan ja työkaluna riittää lapio!. Jos haluat aidan asennettuna, ota yhteyttä niin löydämme sinulle asentajan!

HAC1 pylväät on alumiinivahvisteiset ja alapuomissa on alumiiniprofiili vahvistamassa puomia!  Materiaali on UV-suojattu  ja huoltovapaa. vuosia eteenpäin.!  Voit myös tilata edullisemman HAC1 aidan ilman aluvahvisteita pylväissä. Modulit ovat 2,44m leveät ja 1,22m korkeat ja yhteen moduliin kuuluu aina 1 pylväs ja poikkipuut, puolat ja hattu Kun lopetat aidan tarvitset ​erillisen lopetus-pylvään. Voimme myös tarjota portit samoista moduleista..HAC1 on varastotuote valkoisena.

Miten edetään  Laske montako modulia tarvitset.  Kun lopetat  aitaa tarvitset aina erillisen lopetusmodulin jolla puomin reijät vain yhdelle puolelle.. Hyvä vinkki mitoituksessa on että aloitat kulmasta ja mitoita sivu kerrallaan (2,5m etäisyyksiä laskien) niin kauan kunnes aita pitää lopettaa tai vaihtaa suuntaa 90 astetta. Viimeinen moduli ennen aidan loppua tai kulmaa  on yleensä vajaamit-tainen. Se sahataan täydestä modulista määrämittaan. !   Nyt vain laskemaan montako paljonko sinun aitasi maksaa. Hinnat löydät kotisivullamme www.kajsavikke.com  osiossa AIDAT/Muoviaidat