Hevosaita HDA alu

Hinta:  115.32 Eur (93 Eur alv 0%)  Lisää keräilylistaan


ALUVAHVISTEINEN 51,-/m

HDA yksinkertainen, edullinen ja matala  0,93 m ”hevosaita” soveltuu lähes kaikkiin kiinteistö-muotoihin Ok-/Rt-/Pt-/Krs-taloihin. Antaa kevyen ilmeen aidalle.

HDA aidalla voidaan aidata tontti, rajata alue tai estää kulku! .Myös ruohonleikkuu onnistuu hyvin kun alempi puomi on noin 30-40 cm maasta. HDA on yksinkertainen asentaa ohjeiden mukaan. Tarvitset vain lapion. Toimituksen yhteydessä saat myös piirustuksen ja asennusohjeet.  Jos tarvitset avaimet käteen asennuksen tiedustele sellaista meiltä! HDA pylväät on myös saatavissa niin että pylväiden sisällä on alumiini vahvisteiset. Hinta + 6,-/m Aita UV-suojattuja joten saat huolettomat ja vahvat aidat vuosikymmeniksi. Muoviaidat ovat edullisin vaihtoehto pitkällä tähtäimellä. Ei tarvitse myöskään sutia aitaa joka toinen suvi! Koska HDA on matala aita 93cm niin se toimii hyvin myös ilman alu-
​vahvisteita jolloin hinta on edullisempi!

Modulit ovat 2,44m ja yhteen moduliin kuuluu aina 1 pylväs ja poikkipuut.Kun lopetat aidan tarvitaan erillinen päätypylväs. Voimme myös tarjota portit samoista moduleista.Vakioväri HDA Hevosaidalla on valkoinen. Beige värisenä tehdastilaujsena lisähinta tällöin +12%. Jos aitaan ei kohdistu mitään rasitteita ja kun korkeus on vain 0,93 niin HDA voidaan toimittaa ilman alumiini-profiili vahvitusta jolloin hinta 38,-/m!. (Pylväs aluvahvisteinen 44,-/m)

Miten edetään  Piirrä ruutupaperilla aitojen sivut ja mitoita ne. Merkitse piirustukseen mihin kohtaan haluat  aukot, portit, autoväylä ja mitoita ne.Muista että pituus vakioaita moduleissa on 2,44m. Toki niitä voi lyhentää haluaman mittaan jos ei mene tasan. Hyvä vinkki mitoituksessa on että aloitat kulmasta ja mitoita sivu kerrallaan (2,44m etäisyyksiä laskien) niin kauan kunnes aita pitää lopettaa tai vaihtaa suuntaa 90 astetta. Viimeinen moduli ennen aidan loppua tai kulmaa on yleensä vajaamittainen. Se sahataan täydestä modulista määrämittaan. Näin laskemalla saat selville montako täyttä aita-modulia 244m, montako kulmatolppaa ja montako päätytolppaa tarvitset!  Näin laskemalla saat selville tarvittavat määrät!  Kun päätät aidan tulee aina 1 kpl päätypylväs jossa ei ole puomin reikiä päätypuolella.

Portit ja tehdään samoista vakiomoduleista sahaten määrämittaan jos ei ole tehdastoimitus jolloin ne toimitetaan määrämittaisena.  Portteihin kiinnitetään saranat ja lukot joita saat meiltä!  Nyt vain laskemaan montako täyttä modulia sinun aitaasi  tulee. Modulien, kulmapylväiden ja päätypylväiden hinnat löydät kotisivullamme www.kajsavikke.com  osiossa AIDAT/Muoviaidat