Aita HEF umpiaita 1,89m

Hinta:  198.40 Eur (160 Eur alv 0%)  Lisää keräilylistaan

Täyssuoja HEF

Jos tarvitse suojaa etkä halua näköyhteyttä kadulta pihallesi on täyssuoja HEF valintasi! Helppo asentaa itse mutta jos tarvitset kokonaistoimituksen niin ota yhteyttä meihin.
Alapuomi aluvahvisteinen! Tämä rakenne antaa vahvan ja kestävän aidan vuosikymmeniksi. Värit säilyvät koska materiaali on UV-suojattu. Huoltovapaa aita joka ei vaadi sutimista joka toinen suvi. Jos aita on suoraan puiden alla niin kevyt pesu harjalla voi joskus olla paikallaan! Moduli on 2,44m leveä ja korkeus 1,93m.

Varastoväri valkoinen. Varastolaatu huhtikuu loppupuolelsta lähtien
Miten edetään:Piirrä ruutupaperilla tai CAD:illä aitojen sivut ja mitoita ne. Merkitse piirustukseen mihin kohtaan haluat  aukot, portit, autoväylä ja mitoita ne. Muista että pituus vakioaita modulin leveys on 2,44 m. Toki niitä voi lyhentää haluaman mittaan jos ei mene tasan.  Hyvä vinkki mitoituksessa on että aloitat kulmasta ja mitoita sivu kerrallaan (2,44m etäisyyksiä laskien) niin kauan kunnes aita pitää lopettaa tai vaihtaa suuntaa 90 astetta. Viimeinen moduli ennen aidan loppua tai kulmaa on yleensä vajaamittainen. Se sahataan täydestä modulista määrämittaan. Näin laskemalla saat selville määrät montako täyttä aitamodulia 2,44m, montako aloitus-/ kulmatolppaa ja montako päätytolppaa tarvitset !  Kun aloitat tai päätät aidan tulee aina 1 kpl päätypylväs
60,- sis alv jossa ei ole puomin reikiä toisella puolella. Portit ja tehdään samoista vakio modulista sahaten määrämittaan (päätyypylväs molemmin puolin)  jos ei ole tehdastoimitus jolloin ne toimitetaan määrämittaisena. Portteihin kiinnitetään saranat ja lukot joita saat meiltä! 

Nyt vain laskemaan montako modulia ja paljonko sinun aitasi maksaa. Hinnat löydät kotisivullamme www.kajsavikke.com