Pakettikotiiin Kajsa 45x30x50cm

Hinta:  345.01 Eur (278.23 Eur alv 0%)  Lisää keräilylistaanKajsa monesti riittävä koko kotitalouksille!

Tekniset pakettikotiin Kajsa laatikko;

Leveys:              45 cm
Syvyys               30 cm
Korkeus takana  550 cm
Korkeus edessä 50 cm
Laatikon jalka     35 cm
Aukon korkeus   90cm
Materiaali           pelti
Värit                   musta, kansi oranssi
Maalattu            pulverimaalaus
Turvallisuus       kansi ei voi vapaasti pudota!

Ylläpitosopimus on huoleton asiakkaalle.

Toimitussiältö pakettikotiin
Kajsa
;
Laaatikko kork. suuaukolle 100cm
Jalka korkeus vakiotoimitus 50 cm
Kansi kaasuvaimentimellä
Digitalinen Koodilukko
Kaiverrettu yritys-/opastekilpi  6x10cm
Asennus ohjeet
Koodilukon käyttöohjeet

Helppokäyttöinen digitaalinen koodilukko.

Kansi kaasuvaimentimlla!

Käyttöesimerkkejä

”Yrittäjällä huolto-/varaosaliike, toimitukset työajan jälkeen”
Usein asiakas soittaa yrittäjälle tiedustellen jos yrittäjä on paikalla klo 17,30 jos asiakas tulee hakemaan osan jonka tilasi? Yrittäjä harvoin sanoo että valitettavasti ei käy koska olen menossa lasten kanssa luistelemaan! Tällöin pakettilaatikko on ratkaisu, Kerrot asiakkaalle että jätät osan pakettilaatikkoon ja koodi jolla asiakas saa laatikon auki on 1234. Muista että pakettilaatikon haltija tai omistaja voi muuttaa aukaisukoodin milloin itse haluaa vaikka jokaisen toimituksen jälkeen Pakettilaatikko toimii samalla lailla jos asiakkaalla on osa tai laite joka vaatii huoltoa: Tässä tapauksessa asiakas tuo illalla osan pakettilaatikkoon saamallaan koodilla. Yrittäjä
ottaa osan aamulla laatikosta toimenpiteitä varten.


 Pakettikotiin hinta
​Pakettilaatikon hinta on 345,- sis 24 alv.

Aloituskustannukset
Aloituskustannukset sisältävät toimitus, asennus (25,-), opaste-/yrityskilpi (27,50,-) ja käyttöopastus
​Hinta 65,- kertakorvaus kaikesta

Ylläpitokustannukset
Ylläpitokustannuksen kuuluu se että laatikko on käyttökuntoinenn ja että siihen vaihdetaan säännällisin välein patterit. Ylääpitosopimuksen jakso on 24 kk jonka jälkeen jatkuu 1 vuosi kerralla ellei sopimusta sanota irti 3kk ennen uuden
​jakson alkua. Ylläpidon hinta  on 6,-/kk alv 0% (7,44.- sis alv) Vuokran maksu 3kk jaksoissa etukäteen.

Ylläpidon edut
​Kun ostat pakettilaatikon niin olet itse laatikon toimintakunnosta. ​Jos teet ylläpitosopimuksen niin maahantuoja tai hänen edustaja  vastaa siitä että laatikko on toimintakuntoisena sopimusjakson ajan ​ja että siihen vaihdetaan patterit säännöllisin välein

Pakettilaatikossa on  2 koodia. Käyttäjäkoodi ja Masterkoodi. Molempia voi vaihtaa tarpeen mukaan.

Mahdollistaa paketin kotiin toimituksen vaikka et ole kotona!

Kajsa säästää sinua, aikaa ja rahaa!

Kajsa vähentää aikataulustressiä kun et tarvitse olla paikalla kun tavaralähetti tuo tai hakee sinulta pakettia.Tämän päivän kiireiset ihmiset jotka lasten ja omien harrastuksien takia elävät tiukkojen aikataulujen kanssa viikosta toiseen. Jos pakettia ei saa kotiin niin se on noudattettava postista, terminaalista tai osta-reiden käytäviltä. Kajsa pakettilaatikko mahdollistaa että voit tilata paketin kotiin. Kun tilaat tavaraa netistä ta toimittajalta voit kertoa että sinulla on koodilukollinen pakettilaatikko. Annat toimittajalle tai tavara-lähetille 4-numeroisen koodin jonka olet paketti-laatikkoon asettanut. Vain pakettilaatikon haltij-alla on tämä kooditiedossa. Jos jostain syystä koodi ei muistu mieleen Pakettilaatikon kanssa tulee avain jolla laatikko aina voidaan avata ja sen jälkeen aset-taa uusi 4-numeroinen koodi. Avain on säilytettävä huolelliseti. Miten laatikko toimii?  Kun lähetti jolla  on laatikon koodi tuo paketin kotiin niin hän avaa laati-kon koodilla ja sujauttaa paketin laatikkoon. Kun tulet kotiin paketti odotaa sinua, Avaat koodilla laatikon ja otat paketin. Suljet kannen ja laatikko on taas käytettä-vissä, Aika help-poa vai mitä?

L

Käyttöesimerkkejä

”Kiireiset työssäkäyvät perheen isät ja äidit”
Aika on kortilla nyky yhteiskunnassa varsinkin työssäkäyvien ihmisten aika on kortilla. erityisesti jos sinulla on nuoria lapsia joita kuskataan tarhaan,kouluun ja harrastuksiin. Tällöin ei juuri jää aikaa pakettien noutamiseen postista, ostarien käytäviltä tai terminaaleista on aikaa vievää puuhaa. Ei sekään että ole tilannut ovelta ovelle lähetyksen auta asiaa koska myös silloin sinun on oltava vastaanottamassa pakettia! Kaikki tämä lisää aikataulustressiä koska ei kaikki ajoitukset y.m. aina osu kohdalleen. Nyt kun sinulla on pakettilaatikko niin voit pyytää toimittajaa laittamaan paketin pakettilaatikkoon sinun antamalla koodilla tai tekemään toimittajan kanssa toimitussopimuksen jolloin pakettilaatikon käyttö onnistuu.  Sinä voit rauhassa tehdä omia juttuja tai olla lasten kanssa harrastuksissa.. Kun sitten tulet kotiin paketti odottaa sinua paketti-laatiokossa jonka voit ostaa tai vuokrata  www.pakettikotiin.fi

” Naapurien lainalaatikko”
Naapurien tai kylän voidaan lainata esineitä keskenään niin että esineen  nouto  ja haku tapahtuu pakettilaatikkoon avulla. Toimii myös silloin kun ei olla kotona. tai vaikka matkoilla Jos naapurin sopu menisi niin laatikon omistaja tai haltija voi aina milloin vaan muuttaa 4-numeroisen koodin!

”Työyhteisölle jakelulaatikko”
Jos työyhteisössä in useita asentajia ”ympäri kylää” työtehtävissä ja asentaja X  jää
illaksi tekemään valmiiksi kiireellistä projektia. Häneltä puuttuu osa mutta hänellä
ei ole oikeutta varaston avaimeen niin että voi hakea osa. Ratkaisu on pakettilaatikko sijoitettuna niin että Asentaja X on siihen vapaa pääsy. Tällöin varastomies sujauttaa osan pakettilaatikkoon jonka asentaja X hakee kun hänelle sopii!

 

Pakettilaatikon edut asiakkaalle ja pikarahtiyhtiölle!

Pakettilaatikon omistajalle

  1. Ajansäästöä kun ei tarvitse olla paikalla vastaanottamassa kun pakettia toimitetaan tai noudetaan Tämä vie usein yrittäjiltä paljon aikaa kun pitää ”kytätä” milloin lähetti tulee?

  2. Vähentää stressiä ja kireitä aika-tauluja kun ei ole koko ajan kellon orja

  3. Luo turvallisuutta kun tavaroita voi jättää laatikkoon eikä rappusille vaikka naapurien, työyhteisöjen tai urheilu-seurojen kesken!

  4. Säästää aikaa kun ei tarvitse  hakea tai noutaa  paketteja ympäri kaupunkia ostarien nurkista , terminaalista tai postista. vaan paketti saadaan kotiiovelle asti vaikka itse et ole paikalla!

     

Paketin toimittajille

  1. Toimittaja saa toimitettua 1. kerralla ejs hukkareissut vähenee

  2. Nopeammat toimitukset kun asiakasta ei tarvitse hakea hallista, konttorista ties mistä joka vie aikaa.

  3. Toimittaja voi periaatteessa toimittaa milloin vain jos laatikolle luo on vapaa pääsy!

  4. Nostaa kapasiteettiä eli suurempi määrä paketteja saa ulos per päivä