Vuokraus pakettikotiin Lotta erist. 44x34x50cm

Hinta:  19.99 Eur (16.12 Eur alv 0%)  Lisää keräilylistaanSaat ruokakassisi kotiin toimitettuna vaikka et oliskaan kotona!

Tekniset tiedot eristetty pakettikotiin Lotta 
                           ulko        sisä
Leveys:              50 cm       44
Syvyys               40 cm       34
Korkeus takana  60 cm       55
Korkeus edessä 55 cm       50
Laatikon jalka     35 cm
Aukon korkeus   90cm
Materiaali           pelti
Värit                   runko musta, kansi oranssi
Maalattu            pulverimaalaus
Turvallisuus       kansi ei voi vapaasti pudota!

Selkeä ja helppokäyttöinen koodilukko!Vuokraus on vaivaton tapa hankkia ja huoleton jatkossa.

Pakettikotiin vuokrajakso
Vuokrausjakso voi on 24kk jonka jälkeen vuokra jatkuu  1 vuoden jaksoissa ilman erillistä irtisanomista. Irtisanomis-aika on 3 kk ennen uuden jakson alkua. Vuokrasopimus alkaa siitä kun  aloitus- /asennusmaksu on maksettu.

Asennus ja opastekilvet
Aloitus-/asennuspaketti paketti sisältää  yritys-/opaste-kilven laatikon kanteen,toimitus  ja asennus. Hinta 65,- sis alv laskutetaan ensimmäisen ​vuokrajakson yhteydessä.

Vuokra  ja vuokran maksu
Vuokra 24kk on 16,12/kk alv (20,-/kk sis alv)
Vuokran maksu 3kk jaksossa etukäteen

Vuokrauksen ja ostamisen erot
​Kun ostat pakettilaatikon niin olet itse vastuussa toimintakunnosta (voi tehdä ylläpitosopimuksen) ja mahdollissista korjauskuluista.
​Jos vuokraat niin laatikon toimtakunnosta vastaa vuokranantaja joka myös vaihtaa laatikon patterit  säännöllisin välein!

Pakettilaatikossa on  2 koodia. Käyttäjäkoodi ja Masterkoodi. Molempia voi vaihtaa tarpeen mukaan

 

 

.

 

 

Käyttökohteita

”Ruokakassi toimitukset kotiin vaikka et ole kotona”
Ruokakassiien kotiintoimitukset lisääntyvät koko ajan Etelä-Suomesta lähtien. Toimitamme myös eristetyt pakettilaatikot Lotta ja Milla joissa ruokakassi selviää sekä pakka sella että kesähelteellä muutaman tunnin vaikka itse olisit jumpalla, lasten harrastuksissa j.n.e, Eristetty laatikko toimii koodilukolla ja se vähentää selvästi kiireisten ihmisten aika-taulustressiä kun ei tarvitse olla paikalla kun ruoka toimitetaan. Ruokaa ei tarvitse jättää rappusille lintujen syötäväksi

 ”Jäähdytetyt tai lämpimät Ruokatoimitukset”
Vaikka ruokatoimitukset toimitetaan yleensä sovittuna aikana joko lämpimänä tai usemman päivän annokset jäähdytettynä niin saattaa tulla tilanteita jolloin asiakasta ei tavoiteta tai ole hereillä sovittuna aikana. Tällöin ruoka toimitetaan eristettyyn laatikkoon jossa ruoka pysyy muutaman tunnin lämpimänä. Asiakas avaa laatikon 4-numeroisella koodilla (tai mahdollisesti vain omalla avaimella) Soveltuu myös hyvin kun työpaikalle kun halutaan lounaalle lämmintä ruokaa!