Vuokra pakettikotiin 45x30x50cm

Hinta:  16.00 Eur (12.90 Eur alv 0%)  Lisää keräilylistaanPaketti kotiin pois ostarin käytävätä!

Toimitussisältö

Toimitussiältö pakettikotiin  pakettilaatikko;

  • Laaatikko kork. suuaukolle 105cm
  • Jalka korkeus vakiotoimitus 50 cm
  • Kansi kaasuvaimentimellä
  • Digitalinen Koodilukko
  • Kaiverrettu yritys-/opaste kilpi  6x10cm
  • Pakettilaatikon asennus ohjeet
  • Koodilukon käyttöohjeet

Kajsa pakettilaatikon tiedot

Tekniset tiedot pakettikotiin malli Kajsa

Leveys:              45 cm
Syvyys               30 cm
Korkeus takana  550 cm
Korkeus edessä 50 cm
Laatikon jalka     35 cm
Aukon korkeus   90cm
Materiaali           pelti
Värit                   runko musta, kansi oranssi
Maalattu            pulverimaalaus
Turvallisuus       kansi ei voi vapaasti pudota!

Käyttöesimerkkejä

”Paketit kotiin haluava rt tai ok-talon omistaja”
On ihmisryhmiä jotka asuvat ok tai rt taloissa jotka syystä tai toiseta haluavat paketit kotiin toimitettuna. He eivät kuitenkaan halua olla talonsa orja odotta-massa lähetyksiä kun paketti vihdoin toimitetaan asiakkaalle. Heille pakettilaatikko on mukava lisä vakiintunee-seen itsenäiseen elämänytmin. Huolet-tomuus on avainsana.Vuokraamalla huolettomasti!

Pakettikotiin vuokrajakso
Vuokrausjakso voi on 24kk jonka jälkeen vuokra jatkuu  1 vuoden jaksoissa ilman erillistä irtisanomista. Irtisanomis-aika on 3 kk ennen uuden jakson alkua. Vuokrasopimus alkaa siitä kun  aloitus- /asennusmaksu on maksettu.

Asennus ja opastekilvet
Aloitus-/asennuspaketti paketti sisältää  yritys-/opaste-kilven laatikon kanteen,toimitus  ja asennus. Hinta 65,- sis alv laskutetaan ensimmäisen ​vuokrajakson yhteydessä.

Vuokra  ja vuokran maksu
Vuokra 24kk on 12,90/kk alv 0% (16.- sis alv)
Vuokran maksu 3kk jaksossa etukäteen

Vuokrauksen ja ostamisen erot
​Kun ostat pakettilaatikon niin olet itse vastuussa toimintakunnosta (voi tehdä ylläpitosopimuksen) ja mahdollissista korjauskuluista.
​Jos vuokraat niin laatikon toimtakunnosta vastaa vuokranantaja joka myös vaihtaa laatikon patterit  säännöllisin välein!

Pakettilaatikossa on  2 koodia. Käyttäjäkoodi ja Masterkoodi. Molempia voi vaihtaa tarpeen mukaan.

Koodilukko mahdollistaa pakettien jakelunvaikka et ole kotona!

Käyttöesimerkkejä

” Toimittajan säännölliset lähetykset”
Jos toimittajalla on säännölliset, toistuvat lähetykset tai johon hän pyrkii niin paketti-
laatikko voi tuoda uusia näkemyksiä jotka avaavat luomaan uuden toimintamallit. Toimitukset on helposti järjestettävissä paketti-laatikon avulla vaikka asiakas ei ole kotona . Toimittaja tekee toimitussopimuksen jolla sovitaan säännöllisistä toimituksista. Toimit-taja tarjoaa asiakkaalle pakettilaatikon joko omaksi tai vuokralle sitoutunutta kk-ostosmäärää vastaan, Toimittajan arvioitavissa on kunka paljon säännöl-liset toimitukset ja järkevät kuljetukset  tuovat  lisäkauppaa? Toimittaja itse arvioi vuokraako tai jopa ”antaa” tietyin edellytyksin pakettilaatikko asiakkaalle ilmaiseksi? Laskennassa voi karkeasti laskea jos laatikon rahoitetaan pitkällä arviota 4,50,-/kk (60kk)


 

”Rakennustyömaalle pakettilaatikko”
Suuremmille rakennustyömaille tulee usein pientavaraa ja on  lähes mahdoton löytää ”mestaria jolle piirustukset, ,avaimet kiinnittimet tai vastaava tavarat, pitää toimittaa. Jos työmaan toimiston edustalla on pakettilaatikko niin sinne voi lähetti avaamalla laatikon 4-numeroisella koodilla sujauttaa tavarat eikä mestari sen takia tarvitse  kiivetä 6 kerroksesta alas vastaanottamaan lähetystä, Sama käy myös toisinpäin jos joku on tulessa hakemaan sovittua lähetystä niin se ei estä mestaria tekemästä töitä 6. kerrok-sessa.