POHJANMAAN SUURMESSUT 22-23.4 VAASASSA klo 10-17
​Olemme mukana aitamalleilla HDA, HAC!, BILL ja kaidemalleilla HBC, Lasikaide RST tolopilla ja johdetangolla, Lasikaide Alu  tolpilla. Lisäksi uutuus PATE aita jonka korkeus valittavissa 0,6-0,7m. Pate soveltuu käytävien rajaukseen, pensas-/kukka alueiden rajaamiseen skä pihojen kevyeen aitauksee.

PERÄKÄRRY AITAMALLIEN ESITTELYYN

Olemme rakentaneet peräkärryyn 3kpl aitamallia; Bill, HAC1, HDA ja  1 kpl kaidemalli HBC. Peräkärry on takoitettu lainattavaksi jos ​jälleenmyyjällä on esim. aitapäivät,  terassipäivät tai muu "pippalo" johon saadaan suurempi väkimäärä liikkeelle. Peräkärryä voi ​myös hyödyntää kiertämällä suunnitelmallisesti omakotitaloalueita jolloin on mhdollista täsmämarkkinoilla saavuttaa oikeat asiakkaat. Kärry tullee pääsääntöisesti olemaan Etelä-Suomessa josta sen voi noutaa tai sopimuksen mukaan voidaan jälleenmyyjälle toimittaa. Varaukset ja tiedustelut Tom Renlund 045-2771637 tai Markus Tahvanainen 045-1131657
 


UUDET KOODILUKOLLISET PAKETTILAATIKOT

Oy Kajsavikke Ab Vikke Pakettilaatikot tuo markkinoille koodilukolliset pakettilaatikot jotka mahdollistavat pakettien vastaanoton tai lähettämisen vaikka et itse ole paikalla!  Kun sinulla on Pakettilaatikko niin saadaan "Poika" suoraan  kotiin niin että ei tarvitse norkoila ostarien nurkilla  Pakettilaatikko säästää yrittäjältä ja kiireisille työssäköyviltä  ihmisiltä  aikaa ja vaivaa kun ei tarvitse kyttäillä milloin paketti tai lähetti saapuu vaan  saadaan paketti omaan pakettilaatikkoon vaikka et olekaan kotona!  Sinä otat paketin sitten kun sinulle sopii! Laatikoita on 2 kokoa Vikke 50x40x60 cm ja Kajsa 45x30x30 cm.jotka myös voidaan eristää! Rakennamme jälleenmyyntiverkkoa johon tarvitsemme reippaita myyjiä joilla on taii ei laatikoiden asennusmahdollisuus  Ennakomyynti 10% alennuksella on 24.12.2016 saakka. Laajamittaisiin toimituksiin päästään tammikuu puolella 2017.

 

Yksinkertainen ja toimintavarma koodilukko!

UUDET HEF AITAMALLIT

UUsia HEF umpiaitamalleja ovat HEF 1,20 m  ja HEF 1,60m
Tukevat puomit joissa alimmassa puomissa alu-vahviste.
Hinnat 50,-/m ja 65,-/m joten puusta ei enään kannata tehdä mitään
jos vielä ajattelee huoltoystävällisyyttä!

TERASSIPÄIVÄT 15 ELOKUU LÄHTIEN

TERASSIESITTELY
Voimme 13.08 lähtien  osoitteessa Asentajantie 13 , Kokkola (Erkin hallin takana) esitellä Teille malleja erillaisista terasseista. Kaikissa terasseissa on lattiana eri värisiä komposiittilankkuja. Kaiteita on muovia, lasiset + alumiinitolpilla (ruskea  ja harmaa) tai lasiset + tolpat ruostumaton teräs johdetangolla. Tule käymään niin katsotaan mikä tersassiratkaisu sopisi sinulle parhaiten.. Ulkonäyttely on auki 25/8 (Näyttely auki myös ruokatunnilla ja kesälomalla)  Voit myös omatoimisesti pistäytyä vaikka autolla katsomassa terasseja ja aitamalleja iltaisin ja viikonloppuisin ilman päällekäyvää myyjää   Lisätietoja Tom Renlund 045-2771637 Tervetuloa!
 

Nyt terassi 2,9x2,2m tonnilla!

Valmistamme 50 kpl 2,9x2,2 m terassia muovikaiteilla ja komposiittilankuilla hintaan 1000,. sis alv
RAHTIVAPAASTI Suomessa. Terassi on niin ajateltu että 1 sivu on talon seinää vasten ja toisella
pitkällä sivulla on 1 kulkuaukko noin 70cm. Kansilaudoitus on poikittain taloon nähden. Näin saamme
koko toimituksen yhdelle kuljetuslavalle. Toimitus toukokuun lopussa!. Miten se olikaan? Nopeammat
syövät .........., Osta heti oma. maksat vasta sen jäälkeen mun sinulla on pihalla!
 

Toukokuu lopussa tulevat kestävät vinyyli lattiapanelit!

Edullinen ja kestävä vinyyli lattiapaneli on roiskevesikestävä!  Toimitukset akalkavat toukokuussa 2016.
Katso varastovärit!  Myyntierät lava 135m2.tai kontti 20 jalk. 2700 m2. Pyydä tarjous!
 

TERASSIEN LASISEINÄT LAMINOITU 12 MM TURVALASIT

UUTUUDET

Uusia tuotteita kansilankku teak jäljitelmä rullatavarana. Löytyy mustalla ja valkoisilla raidoilla. Leveys 190mm
pituus rulla 25m, paino 33kg. Sopii uuden mutta myös vanhan ehostamiseen.

Uusi tyylikäs aitajärjestelmä BILL

Aitajärjestelmä BILL

Uudet terassit lasikaiteilla.

Uudet terassit kaiteilla tai ilman